(Besatt) Ledig stilling: IKT konsulenter/dataingeniører (100 % fast)

SØKNADSFRISTEN ER UTGÅTT OG STILLINGEN(E) FOR DENNE UTLYSNINGEN ER BESATT!

Fosen IKT er på jakt etter en eller flere:

IKT konsulenter/dataingeniører (100 % fast)

 

LAST NED STILLINGSUTLYSNINGEN PÅ PDF:

icon-pdf Fosen IKT-Utlysningstekst

 

Fosen IKT er organisert direkte under rådmannen i Rissa Kommune. Enheten er med sine 6 fast ansatte felles IKT-driftssenter for de samarbeidende kommunene på Fosen samt enkelte interkommunale selskaper. De samarbeidende kommunene er Rissa, Leksvik, Åfjord, Osen, Roan, Bjugn og Ørland. Enkelte kommuner har alle sine IKT driftstjenester levert fra oss og andre har i hovedsak kun de systemene som er felles for kommunene. Trenden er at servertjenestene ute i kommunene flyttes inn i felles driftssenter.

I en av stillingene er vi på søken etter en person med meget god Citrix kompetanse. Denne personen vil primært jobbe med drift og utvikling av våre Citrix-løsninger. Vi er også på søken etter personer med generell god IKT driftskompetanse innenfor aktuelle fagområder nevnt under.

Arbeidsoppgaver:

 • – Utføre teknisk drift av våre informasjons- og kommunikasjons teknologi/løsninger.
 • – Herunder installasjon, konfigurasjon, kontroll, tilrettelegging, brukeradministrasjon, feilretting og oppdatering av software og hardware.
 • – Drift av sikkerhet i servere, kommunikasjon og nettverk (Jfr. sentrale lovverk/forskrifter).
 • – Prosjektdeltakelse der en deltar som fagperson i interne og interkommunale prosjekter.

 

Kvalifikasjoner:

 • – Utdanning fra høyskole/universitet innen IKT fag. Tilsvarende relevant utdanning kan vurderes.
 • – Erfaring som IT konsulent med driftskompetanse er ønskelig.
 • – God teknisk kompetanse innen flere av følgende fagområder: Windows Servere med Active Directory, Citrix, VmWare, MS Exchange, MS SQL Server og Cisco nettverksutstyr.
 • – God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

 

Egenskaper:

 • – Interesse for og evne til raskt å sette deg inn i ny teknologi og nye IKT verktøy.
 • – Kunne se muligheter med tilgjengelig teknologi og være nysgjerrig på ny kunnskap.
 • – Være strukturert og fleksibel med god gjennomføringsevne.
 • – Du kan jobbe både selvstendig og i team.

 

Vi tilbyr
En allsidig og utfordrende jobb hvor du får ta del i et spennende IKT driftsmiljø der alle gjennom sin faglige tyngde har mulighet til å påvirke videre utviklingen av Fosen IKT. Trolig vil vi ansette 1 til 3 personer. Vi praktiserer fleksibel arbeidstid. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist: 9. mars 2014

 

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til leder Fosen IKT på tlf 901 80 733 eller på e-post til robert.karlsen@fosenikt.no.

For å søke stillingen må du benytte vårt elektroniske skjema som finnes på www.rissa.kommune.no. Vi ber om at søknadsskjemaet fylles ut komplett med både utdanning og praksis av alle søkere. Andre attester og vitnemål vil bli etterspurt ved behov. Ved tilsetting må søker framskaffe dokumentasjon på ansiennitet slik at beregning av lønn kan gjennomføres i god tid før utlønning. Skulle det bli problematisk å benytte elektronisk søknadsskjema ber vi deg kontakte Servicetorget ved Rissa Rådhus på telefon 73 85 27 00.

Søkere/søknader som ønsker å være unntatt offentlighet må begrunne dette særskilt. Ønske om å unntas offentlighet sendes på epost til postmottak@rissa.kommune.no, etter man har sendt inn elektronisk skjema. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det, etter kommunens vurderinger, ikke foreligger en særskilt grunn, vil søkeren bli offentliggjort. Søker vil i et slikt tilfelle bli kontaktet på forhånd.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *